Tip of the day: Løv-organic

A new kid is in town: Løv-organic.

Kusmi har fået vokseværk og lancerer deres økologiske søster, Løv-organic. Og ganske vist, som navnet måske afslører det, er både emballage og navn inspireret af den danske stil og smag. Det er de sluppet ret godt fra. Selvom at brandet er ret nyt, er designet allerede med på diverse grafisk design-blogs rundt omkring på nettet. Når man som jeg, arbejder som grafisk designer og er stor mad-fanatiker after-hours, bliver man en smule lykkelig, når man sidder med et produkt, der både er lækkert og ser lækkert ud.

Teen er skabt af Sylvain Orebi, som også er manden bag Kusmi, han har formået at skabe nogle smagsnuancer som ikke er set før, ihvertfald ikke af mig. Blandt andet hans Earl grey med lakrids og hans appelsin-kanel.

Jeg har været så heldig at få fingrene i et par af deres smagsvarianter. En detox-tea, Morning-tea og Orange-cinnamon. De har et meget stort udvalg af smagsvarianter, både indenfor grøn, sort og urte-te. Smagen er slet ikke så kraftig som Kusmi er, den er meget mild og delikat. Selvom Løv-organic er lillesøster til Kusmi er der rent smagsmæssigt ikke nogen umiddelbar forbindelse andet end deres kvalitet og at de begge er lækre på hver deres måde.

Nu kommer jeg fra en tyrkisk familie, der er meget glade for at drikke te, især sort ceylon te. At drikke sort stærk te er noget jeg er noget jeg har fået ind sammen med modermælken. Så jeg har været stor tilhænger af Kusmi te i lang tid, fordi det netop var lidt kraftigt smagende og intenst. De få gange hvor jeg har drukket grøn eller urte-the, har jeg tit oplevet at hvis teen får lov at vente lidt, kan de godt blive lidt bitre. Jeg har holdt en pause fra grønne teer, men nu hvor jeg har prøvet et par af Løvs urte og grønne teer, som ikke bliver bitre, er jeg frisk på at give grøn og urte-te en ny chance.

Say hello to the new detoxified me!

PS. Du kan købe teen i Magasin / Mad & Vin og andre specialbutikker. Chokolade Compagniet oplyser nærmeste forhandler på 38 11 12 11.

Leave a Reply