Madblogger-symposium

Bedre sent, end aldrig. I sidste uge var jeg til Madbloggersymposium. Summa-summarum: Det har været en fantastisk dag med et væld af indtryk, fede foredragsholdere, nye spændende personligheder (heriblandt Claus Meyer og Mark Bitman) og en helvedes masse inspiration til hvordan jeg skal arbejde videre med min blog.

For dem der ikke lige er med i denne lille bobbel af mad-nørder, har det været en dag hvor en masse danske mad-bloggere mødtes, snakkede, diskuterede, minglede og ikke mindst mødte hinanden. Vi kender jo allesammen hinandens blogs, men det er sjældent man kender ansigtet bag.

Dagen startede med at vi blev introduceret kort for dagens meget stramme program, herefter rullede lavinen. Det var oplæg efter oplæg, med korte spise og tisse pauser. Selvom det har været ekstremt hårdt har det været inspirerende.

Dagens foredrag indeholdt bla. vinsmagning fra Lilleø, smagning af dansk mikro-chokolade, legefrokost fra beta, interview med Mark Bitman (kendt amerikansk blogger), Claus Meyer introducerede hans nye tiltag, en hurtig guide i hvordan man skriver en god mad-anmelding, hvordan man anmelder en restaurant, video-blogging osv.

Her er nogle få billeder fra dagen:

Kasper Bergholt har skrevet en meget indgående artikel om vinene fra Lilleø af Anders Selmer.

Jeg mener det er Arwen 2008, der er i glasset. En blanding af 4 druer. Kan stærkt anbefales. Det var den bedste fra de 4 smagsprøver vi fik. Er efter sigende opkaldt efter Rene Redzepis (Nomas headchief) datter.

Årgangschokolade fra Mikkel Friis-Holm.

Foie-gras på tube.

Hjertesalat med rygeost på chiffon.

Hindbær/dadel-konfekt overtrukket med hvid chokolade og popkorn-drys.

4 thoughts on “Madblogger-symposium”

 1. Ivan K says:

  Hej Rukiye, jeg bliver næsten nødt til at sig heja,; da min skalede nakke jo præger dit seneste indlæg hér. Og så blev jeg meget interesseret i den funktion dr oversætter din blog til engelsk på et spiltsekund; desværre er det vidst ikke noget blog-spot gør det i.
  Jeg havde også en spænende dag, glæder mig til næste gang.

  Ivan K

  1. Rukiye says:

   Hej Ivan, ja du må undskylde at du ubevidst lige blev centrum for mit billede…Jeg bruger wordpress, og der er der en lille widget der kan bruges til google translate. Jeg prøver lige at høre med min webmaster om det er muligt at bruge det i blogspot.

   Hilsen Rukiye

  1. Rukiye says:

   Selv tak for et super initiativ. Glæder mig allerede til næste år!

Leave a Reply