Jeg skal møde verdens bedste bager!

Kalder de kloge og meget surdejsglade hoveder ham. Rockstjernen jeg skal møde i aften er Chad Robertson, som er kultbageren bag den lille men delikate bager i San Fransisco, der hedder hedder Tartine Bakery. Du kan se deres lækre præsentationsvideo her.

I mellemtiden er her nogle stemningsbilleder fra hans meget hippe, lækre og casual (med danske øjne, men ikke med amerikanske) bageri/café i San Fransisco. Vi nåede selvfølgelig at besøge det lille (tør man kalde det det?) bageri, da vi var på ferie i San Fransisco, og der hører en meget sjov og pudsig historie med til den lille udflugt som jeg ikke har fået fortalt dig endnu. Jeg lover at jeg fortæller den efter aftenens æltning.

Det er selveste Claus Meyer der har inviteret ham til lille København for at fortælle os meget dej- og brødglade danskere (arrangementet blev udsolgt på under 1 dag) hvordan han har fået succes med sit brød og hvordan man bager det.

Du kan også læse Politikens artikel omkring arrrangementet her.

Nu skal jeg på arbejde og have morgenbrødet med, jeg tror lige at der sniger sig en lille croissant med i posen, bliver helt lækkersulten efter alle billederne. Suk.

 

 

 

3 thoughts on “Jeg skal møde verdens bedste bager!”

  1. Cphfoodie says:

    Det lyder som et super spændende arrangement. Lækre billeder mens vi venter. Mvh cphfoodie

    1. Rukiye says:

      Jamen, det gør vi da 🙂

Leave a Reply