Fredags-drink: Izakaya Kung Fu

Izakaya Kung Fu bar ligger en sidegade til Istedgade, pænt langt ude næsten ved Enghave Plads, der hvor det gamle morgenværtshus Lasses lå i gamle dage, ligger nu denne japanske kro. Yours truly var der i fredags, altså i sidste uge.

En perle der er blevet holdt pænt hemmelig i et stykke tid, for de laver fantastisk god mad, rigtig japansk kromad, bestående af flere forskellige salater, sticks og snacks. De har dog taget sig lidt kunstnerisk frihed hvad angår nogle af deres snacks, her er det alt godt fra Asien. På den gode måde.

Det bedste ved det hele, er deres drinkskort. De har en pæn del drinks på deres, men must try er deres saketini med kaffir limeblade, som er en fantastisk sød/syrlig/frisk drink. Jeg prøvede også deres Bill Murray, som er en bourbon-baseret drink. Jeg går stærkt udfra at de har fået inspiration fra Lost in Translation, hvor Bill Murray reklamerer for en japansk whiskey.

PS. Er man Bruce Lee og Chuck Norris fan vil man blive positivt overrasket, da de har et fjernsyn kørende med gamle s/h film med ægte japansk finkultur.

Leave a Reply