Endnu et år er gået…

Jeg sidder og skriver dette indlæg med flyttekasser rundt omkring mig, og min kære mac er stadig nede i sin kasse, sikkert og trygt. Vi flyttede sidste weekend, hvilket er en af grundene til at der har været så stille herinde. En anden grund er så midt i alt det her flytterod, at vi venter os en lille baby=manglende energi=ikke så meget kvalitetstid i mit køkken. En af minus-siderne ved at være gravid er at det er baby der bestemmer, ikke mig. Det er lidt svært at vænne sig til, men jeg har lært det på den hårde måde. Når jeg er træt, betyder det at jeg skal slappe af og ikke liiiige lave alle mulige projekter, som jeg førhen godt kunne overskue. Det har så også betydet at der har været mindre action her på bloggen.

Men, men det er fantastisk at man i øjeblikket har en lille baby i mavsen, der ligger og “bager” færdigt. Glæder mig til at møde hende. Når det så er sagt, lover jeg at bloggen ikke bliver til en baby-blog…

Der har dog været tid til midt i alt det her flytteri og graviditets-træthed at fejre min fødselsdag, dog meget casual og stille. Jeg havde store planer om at vi skulle ud og spise fint, invitere venner og familie til noget drinks og ostebord, men jeg måtte simpelthen kaste håndklædet i ringen. Det er åbenbart hårdt at flytte, hvilket jeg på en mirakuløs måde har fortrængt. De mange flyttekasser der omgiver er et levende bevis på det. Så den store fine frokost blev erstattet med lækker morgenmad fra Emmerys (som har fået en ny ejer og lever videre, jubiii), sofa-bygning til frokost og take-away fra Le Le til aftensmad.

Jeg har ikke talt varmt om dem, men de har oppet sig meget siden sidst jeg var der. Nu er det jo noget andet at sidde på selve restauranten og få hele oplevelsen i forhold til at sidde hjemme hos sig selv og spise take-out fra paptallerkner, men det var meget lækkert! Selv deres små pap-bægre som maden lå i var ikke de gængse plastik beholdere som man tit ser, men i lækker miljøvenlig versioner i træ/pap. Jeg kan stærkt anbefale at i prøver det.

Lele takeaway

One thought on “Endnu et år er gået…”

  1. Klidmoster says:

    Uh, så er det da vist på plads med et stort TILLYKKE – både med fødselsdagen og baby 🙂

Leave a Reply