Årets julegave + startkit til tyrkisk madlavning

Mangler du en julegave til dig selv eller en der elsker at lave mad? Jeg har simpelthen fået taget mig sammen og fået samlet en masse lækre varer til at du kan komme i gang med at lave tyrkisk -og mellemøstlig mad. Der er en deluxe-pakke der indeholder lidt ekstra godt og en basic pakke.

Det her er en lille service til jer, der gerne vil i gang med at lave tyrkisk – og mellemøstlig mad. Jeg tjener et minimum på det her, og derfor er der også et begrænset antal af de her pakker.

Jeg signerer gerne og pakker bøgerne pænt ind (hvis i ønsker det) og sender pakkerne helt indtil d. 20. december, hvis pakken skal være fremme inden d. 24.december. Skriv en besked til mig, hvis du ønsker at købe en signeret kogebog eller en af de startkits.

KH Rukiye

Deluxe-startkit
Denne pakke indeholder:

Meze kogebog
Saltede citroner fra Belazu
Rosen-harissa fra Belazu
Vaniljestang Comorerne fra Mette Ravn Vanilje
Sumak fra Mill & Morter
Pulbiber fra Mill & Morter
Peberfrugtspuré (biber salcasi) sød
Granatæblesirup (nar eksisi)
Tørrede hibiscus blomster fra Inka Foods
Rosenvand

Samlet pris for hele pakken inkl. porto: 630 kr. (Værdi op til 920 kr.)

Basic-startkit
Denne pakke indeholder:

Meze kogebog
Sumak fra Mill & Morter
Pulbiber fra Mill & Morter
Peberfrugtspuré (biber salcasi) sød
Granatæblesirup (nar eksisi)

Samlet pris for hele pakken inkl. porto: 480 kr. (Værdi op til 609 kr.)2 thoughts on “Årets julegave + startkit til tyrkisk madlavning”

 1. Maria Seistrup says:

  Hej
  Sikke et spændende tilbud. Jeg har din bog ❤ krydderierne og det meste andet, men mangler granatæblesirup. Jeg er løbet tør for det og kan simpelthen ikke finde noget på 100% og uden tilsætningsstoffer.
  Kan du hjælpe mig med et tip, så bliver jeg meget glad.
  Mange hilsner
  Maria

 2. rukiye says:

  Hej Maria

  Det er også svært at finde et 100% produkt. Der findes et mærke der hedder Doganay Nare. Har linket til et billede af det: https://www.migros.com.tr/doganay-100-nar-eksisi-cam-340-g-p-2be39c5 Prøv at se efter det hos din lokale melemøstlige eller tyrkiske grønthandler. Alternativt kan du gå efter de libanesiske granatæblesirupper, de har en tendens til at være lidt tykkere i konsistensen, men jeg plejer lige at vende flasken op og ned, for at se hvor tyk den er inden jeg køber den. Hvor i landet befinder du dig? Så kan jeg evt anbefale nogle gode grønthandlere 🙂

  KH Rukiye

Leave a Reply