Litchi-cocktail

Mangler du inspiration til dine cocktail-fester, og ikke vil servere andet end sodavand og cola light til dine gæster der er på vandvognen, er dette et rigtig godt bud på en non-alcoholic drink, der endda er lidt eksotisk. Det eksotiske kommer fra litchi-juice og litchi frugterne. Du er sikkert gået forbi dem i dit supermarked, i den eksotiske afdeling ved frugterne. De ligner små piggede rødbrune bolde, der ikke er specielt eksotiske i deres rå form, men når du lige piller dem, dukker der de saftigste små hvide frugter frem. Det smager fantastisk. Nogen gange må man ty sig til de lettere metoder og gøre brug af konserves-litchi, som er ligeså godt. Du kan bruge dem som her i en cocktail, spise dem som de er eller som del af en frugtsalat.

Litchi-cocktail, 2 stk

1 dåse Litchi-juice

1 lime, saften af plus ekstra skiver til pynt

knust is

4-6  litchi-frugter

en lille smule sirup fra frugterne

Fordel den knuste i dine long-drink glas (høje glas til cocktails) og top med litchi-juice, litchi-frugterne, limejuice og sirup. Rør rundt og pynt med limeskiver.

Når man er i østen får man tit de lækreste non-alcoholic drinks. Heriblandt denne lækre drik. Jeg kan ikke huske at jeg præcist har fået den sådan i Thailand, men juicen har jeg fået dernede. Dette er så min variation af den. De

Leave a Reply