Gourmet-burger: Haché

Efter sigende (altså på den første side af deres menukort) betyder Haché hakket på fransk. Jeg er ikke stærk i det franske, så jeg stoler på folkene bag denne gourmet-burgerbar. Det er lækkert hakket oksekød (jeg spiste kun halvdelen af burgeren, fordi bøffen var så stor), der er økologisk og nogle gode burger-boller der ikke har en sprød skorpe, meget vigtigt når det gælder burgere.

Jeg har ikke helt været med på den store bølge af gourmet-burgerbarer der er poppet op rundt omkring i København, f.eks Halifax, Burger & Bun og diverse caféer der er begyndt at servere gourmet-burgere.

Personligt er jeg mest til hjemmelavede burger, men når det så skal være udefra er dette et rigtig godt alternativ. Enten som et hurtigt måltid eller som takeaway. Vi tog derind og spiste i sidste uge, selvom der var fuldt hus, lykkedes det os alligevel at få plads i løbet af 5 minutter. De har et princip om at man ikke kan reservere bord, men man kommer ind og prøver lykken. Der går ikke lang tid før man får et bord, især fordi det ikke er et sted hvor man hænger i flere timer. Ikke fordi det ikke er hyggeligt men fordi det simpelthen er hurtigt overstået at spise en burger.

Alt i alt: Kan varmt anbefales, især deres pommes frites med hvidløgsmayonnaise. Jeg savnede dog at de serverede god gammeldags limonade eller en milkshake, det kunne have været superfedt!

One thought on “Gourmet-burger: Haché”

  1. foodfanatic says:

    Mmmm det lyder godt nok lækkert. Især med hvidløgsmayo. Jeg ville dog også savne en milkshake (nu hvor du har nævnt det) – bare sådan for at gøre det rigtigt “amerikansk diner” agtigt 🙂
    Kh Nadia

Leave a Reply