Tip of the day: Ny chokolade-te fra Løv!

I de her slanke-perioder, hvor man gerne vil spare lidt på kalorierne men ikke kan stå imod ens sukker-monster der skriger efter noget sødt, er denne te et rigtig godt alternativ til den ægte vare, chokolade-baren.

Normalt er jeg mere til de rigtige sager, altså rigtig chokolade. Men når jegnu ikke kan spise chokolade hele tiden, dels fordi jeg gerne vil spare lidt på kalorierne og til dels også styre det lille sukker-monster, er det dejligt med en kop te der smager lidt sødt uden alle kalorierne.

Nu er jeg så heldig at jeg til daglig sidder med Chokolade-kompagniets pr. firma, Heart & Soul (de sidder med Valrhona, Estate Coffee, Kusmi og Løv), som får de seneste smagsvarianter ind ad døren. Og i forgårs kom der denne lille fine chokolade/vanille-te ind ad døren. Det er en sort te med kakaostykker og vanille. Den har en delikat smag, uden at have for meget bitterhed fra den sorte te, sød uden at være kunstig og med en lille smule mælk i er den en lifesaver om eftermiddagen, hvor man hungrer efter en stor fed og saftig brownie. Kan anbefales!

Du kan få Løv i forskellige butikker, men jeg ved med 100% sikkerhed at du kan få det i Magasin ved Kgs. nytorv.

One thought on “Tip of the day: Ny chokolade-te fra Løv!”

Leave a Reply