Dagens høst hos Emmerys

Desværre kom jeg til at gå ind ind i Emmerys HQ, hvilket medførte til at jeg kom ud med 2 store fyldte poser. Det var ikke planen. Jeg skulle bare ind og kigge, og se om de havde noget spændende. Det havde de, desværre for mig, godt for ekspedienten. Det skal siges at hun var meget behjælpelig, vi fik kaffeprøver (aka en latte) på deres kaffe fra Etiopien, som smagte fantastisk. Kraftig i smagen, en smule syrlig, men uden at være bitter, lige som den skal være. På vej ud af døren, fik jeg også lige en rosmarin-foccacia med mig, gratis, fordi jeg kom til at nævne at de så virkelig lækre ud. Hun sagde at de tit havde for meget brød tilovers ved lukketid, så jeg kunne bare få et med. Ved ikke om det var fordi jeg lagde så mange penge i butikken i løbet af 4 min eller om det bare var god service? Måske det var min naturlige charme hun bare ikke kunne modstå? Jeg hælder nok til at det var fordi at jeg er så god til at bruge penge på mad.

Fik indkøbt på min tur: Tomatjuice, kæmpe couscous, rørsukker fra mauritius, 2 italienske vine, hhv. fra Toscana 2005 og Montalcino 2005 og 1 hvidvin (lettere perlende) Grüner Veltliner 2009 fra Gobelsburg, Østrig.

Måske det bliver til en dejlig bloody-mary og en krydret couscous-salat med grillede lammeracks til (min favorit-udskæring i øjeblikket). Kunne også køre en italiensk tema-aften med hjemmelavet frisk pasta og vin fra Toscana? To be continued…

Leave a Reply