Boganmeldelse: Suveræn Simremad

Kan de tøser blive ved, tænker man når man står med endnu en af deres seneste kogebøger. Men jo det kan de sørme. Deres seneste hit på stammen af best-seller kogebøger er om simremad – til hele året.

Den er dejligt illustreret med billeder fra deres eget køkken, hvilket gør det personligt, og for mig mere atraktivt, når jeg tænker på at de tøser spytter rundt regnet 2 kogebøger ud om året, så kan det jo ikke blive andet end en lille smule standardiseret.

Selve opskrifterne er dejlig imødekommende og Netto-venlige (man kan få de fleste ingredienser der). Det er også dejligt at se at Tina Scheftelowitz (hun har omend et sværere navn at stave til end mit) har lært lidt fra sine tidligere kogebøger, Tøsekogebogen og Drengerøvskogebogen, hvor tingene er skåret ud i pap og ingredienserne bliver vist. I like. Nok ikke så meget på grund af pædagogikken, men mest for æstetikkens skyld og det personlige præg.

Jeg har desværre endnu ikke haft fingrene i nogle af retterne, men næste gang jeg fanger en halv kanin i Irma, bliver det deres kanin-rague der står på menuen!

PS. Jeg er kommet til at melde mig ind i en bogklub, og fik bogen tilsendt fordi jeg ikke fik den afmeldt. Så det var lidt held i uheld at den havnede i min stak af kogebøger.

PPS. Har efterhånden skabt en pæn samling af kogebøger, både købte og bøger der står på min ønskeliste på amazon.co.uk, måske det var noget, skulle jeg dele denne liste med jer?

Leave a Reply